Beyin Kanaması Geçiren Reklamcı, Ambulans Helikopterle İzmir'e Sevk Edildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde beyin kanaması geçiren ve yoğun bakıma alınan kişi ambulans helikopterle İzmir'e sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 01.30 sıralarında rahatsızlanan 27 yaşındaki Mevlüt Bahadır Delioğlan, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada beyin kanaması teşhisi konan hasta yoğun bakıma alındı. Gerekli tedavisi için donanımlı başka bir hastaneye sevki gerektiği belirtilen Mevlüt Bahadır Delioğlan, solunum cihazına bağlı olarak ambulans helikopterle İzmir'e sevk edildi.
Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'nden alınarak stada getirilen hasta, Sağlık Bakanlığı'na ait 112 ambulans helikoptere alındı. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenilen kişinin yakınları da sevk işlemi sırasında stada geldi. Yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdiği belirtilen Mevlüt Bahadır Delioğlan'ın, bir süre önce ilçedeki yerel bir gazetede grafiker olarak çalıştığı ve yine mesleği ile ilgili olarak reklamcılık üzerine çalışmaya devam ettiği öğrenildi.