Belçikalı Bakan Emir Kır'dan Vali İmga'ya Ziyaret

Emirdağlılar gecesine katılmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Belçika Brüksel Bölge Hükümeti Devlet Bakanı Emir Kır, Vali Haluk İmga'yı makamında ziyaret etti.

  Bakan Emir Kır , ziyarette memleketi Afyonkarahisar ' da olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi . Kır , geleneksel hale getirilen Emirdağlılar Gecesi ' nin dü ; zenlenmesinde emeği geç ; en Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ve İlç ; e Kaymakamı Zekeriya Gü ; ney başta olmak ü ; zere herkese teşekkü ; r etti . Afyonkarahisar heyetinin Belç ; ika ' ya yaptığı ziyarette en ü ; st dü ; zeyde gö ; rü ; şmeler gerç ; ekleştirildiğini ifade eden Bakan Kır , ' Hem şehir protokolü ; nü ; n ziyareti hem de Emirdağlılar gecesinin Afyonkarahisar ' da yapılması
Emirdağ-Afyonkarahisar arasındaki buzların erimesine yardımcı olmuştur ' dedi .
Vali İmga ise , Bakan Kır ' ı Afyonkarahisar ' da gö ; rmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi . Bir sü ; re ö ; nce Afyonkarahisar protokolü ; nü ; n Belç ; ika ' ya yaptığı ziyareti hatırlatan Vali İmga , Brü ; ksel ' de kendilerine bü ; yü ; k bir misafirperverlik gö ; sterildiğini sö ; yledi .
Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ' nın da yer aldığı ziyarette Bakan Kır ve Vali İmga fikir alışverişinde bulundular .