Başkan Aksoy Zonguldak'ta

Karabük'ün Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Zonguldak'a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Aksoy Zonguldak'ta
Zonguldak Platformu'nun gerçekleştirdiği organizasyon kapsamında konferans vermek üzere Zonguldak'a gelen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ve beraberindekiler, çeşitli ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar'ı ziyaret eden Başkan Necdet Aksoy, ziyarette fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Zonguldak Platformu Sözcüsü Osman Sav, Zonguldak Bartın Karabük İlleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenol Çakar ve partililer de hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Başkan Necdet Aksoy, düşüncelerini aktardı. Aksoy, "2002 sezonunda doktora tezimizi bitirdik. Kitaplar ve makaleler yazdık. Hocamız doktoraya girdiğimizde 'Doçent olmadan bu çalışmaları bırakırsanız hakkımı helal etmem' demişti. Politik çalışmalara girince doçentlik çalışmalarına ara verdik. Bu nedenle hocamızdan helallik almıştım" diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ise "Safranbolu Belediye Başkanımız şehrimize geldi. Bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımızın akademisyen kimliği ile bu organizasyon ile vatandaşlarımızın kafalarındaki soru işaretleri cevap bulur. Bu tip etkinliklerle kaynaşmayı ve bilgi alışverişini sağlıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Belediyecilik çalışmalarında da tebrik ediyorum" dedi.
KGD ZİYARETİ
Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, ardından Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Öksüz ve üyeler, ziyaretçileri kapıda karşıladı. Fikir alışverişi ile süren ziyarette Başkan Öksüz, derneğin kurulma amacı ve çalışmalarından bahsetti. Ziyaret, fikir alışverişi ile devam etti. Başkan Aksoy, ziyaretlerde Safranbolu Lokumu ve kolonya hediye etti.