Ak Partili Fatma Şahin Uşak'ta 'Türkiye Buluşmaları' adlı konferansa katıldı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, partisinin Medya Tanıtım Başkanlığı'nca Uşak'ta düzenlenen 'Türkiye Buluşmaları' adlı konferansa katıldı.

  Atatü ; rk Kü ; ltü ; r Merkezi ' nde dü ; zenlenen ' Tü ; rkiye Buluşmaları ' adlı konferansta partililere aç ; ılım ve terö ; rle ilgili bir sunum yapan Şahin , bazı siyasi partilerin terö ; rden beslendiğini iddia ederek , terö ; rden beslenenlerin aç ; ılım sü ; recini engellemeye ç ; alıştığını ö ; ne sü ; rdü ; . Demokratik aç ; ılım projesinin ayrılık değil barış ve kardeşlik projesi olduğunu ifade eden Fatma Şahin , Tü ; rkiye ' nin terö ; re 300 milyar dolar harcadığını sö ; yledi .
Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı ' nca dü ; zenlenen konferansa AK Parti Uşak milletvekilleri Nuri Uslu ile Mustafa Ç ; etin , İl Başkanı Hilmi Alper , İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun ve partililer katıldı . Konferansta bir saatlik bir konuşma yapan Gaziantep Milletvekili Fatma şahin , demokratik aç ; ılım sü ; reci ile ilgili partilileri bilgilendirdi . Tü ; rkiye ' nin terö ; r nedeniyle başta sosyal , kü ; ltü ; rel ve ekonomik olmak ü ; zere her alanda bü ; yü ; k acılar ç ; ektiğini sö ; yleyen Şahin , sorunun ç ; ö ; zü ; mü ; iç ; in atılan adımların desteklenmesi gerekirken engellenmeye ç ; alışıldığını savundu . Demokratik aç ; ılım politikasının barış ve kardeşlik projesi olduğunu belirten Fatma Şahin , ' 30 yılda terö ; re 300 milyar dolar , binlerce şehit verdik . Bu sorunu ç ; ö ; zmek iç ; in başlatılan kardeşlik projesi terö ; rden beslenen iç ; ve dış gü ; ç ; ler tarafından engellenmeye ç ; alışılıyor . Biz bunları da aşıp barış ve kardeşliği sağlamak istiyoruz ' dedi .
Tü ; rkiye ' nin yıllardır sıkıntılı bir sü ; reç ; ten geç ; tiğini yaşanan darbelerin de ü ; lkenin demokratikleşmesini geç ; iktirdiğini anlatan Fatma Şahin şunları sö ; yledi ; ' Avrupa ' da bizde olduğu gibi belli aralıklarla darbe yaşayan hiç ; bir ü ; lke bulamazsınız . Avrupa ' da darbe diye bir olgu yoktur ama bizim literatü ; rü ; mü ; zde sıkç ; a tekrarlanan darbe kelimesi ü ; lkenin gelişmesini ve demokratikleşmesini engellemektedir . Bu olumsuz tablonun yanında 30 yıldır terö ; r belası ile karşı karşıyayız . Terö ; re binlerce şehit verdik , 300 milyar dolar harcadık . Bu para ile ü ; lkenin bir ç ; ok alanda yaşlanan sorunlarını ç ; ö ; zü ; me kavuşturabilir , istihdamı da arttırdık . Bu nedenle şimdi biz demokratik aç ; ılım ve kardeşlik projesi ile bu sorunu sonlandırmaya ç ; alışıyoruz . Ama terö ; rden beslenen mihraklar kardeşlik projesini engellemeye ç ; alışıyor . Tü ; rkiye ' de bazı siyasi partiler de maalesef terö ; rden besleniyor . Şehit cenazelerini de propaganda aracı gibi kullanmaya ç ; alışan bu siyasi partiler biz sorunun ç ; ö ; zü ; mü ; ne yö ; nelik ciddi ç ; aba sarf etmeye başlayınca ayaklandı . Kardeşlik projesini kö ; tü ; leyip ç ; irkin iftiralarda bulunmaya başladılar . Tü ; rkiye ' nin gelişmesini istemeyen dış gü ; ç ; ler de ö ; nü ; mü ; ze engel koymaya ç ; alışıyor . Ama biz bü ; tü ; n bunlara rağmen halkın istediği doğrultuda ç ; ö ; zü ; mle ilgili elimizden gelen gayreti gö ; stereceğiz . Bu sorun ortadan kalktığında milli gelir 15 bin dolar seviyesine ç ; ıkacağı gibi işsizlik sorununu da ciddi oranda ç ; ö ; zü ; me kavuşturma imkanı yakalayacağız . Terö ; re harcanan kaynaklar yatırıma ve milletin hizmetine harcanmaya başlanacak . Bu da ü ; lkemizin refah dü ; zeyini geliştirecektir . O nedenle projeyi ö ; nemsiyor halkımıza anlatmaya ç ; alışıyoruz '