Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanları Kayseri'ye Övgüler Yağdırdı

AK Partili 7 Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İl Başkanı Mahmut Cabat ile bir araya geldi

Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanları Kayseri'ye Övgüler Yağdırdı
  AK Partili 7 Büyükşehir Belediye Başkanı , AK Parti İl Başkanlığı ' nı ziyaret ederek , İl Başkanı Mahmut Cabat ile bir araya geldi . Başkanlar adına konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey , " Sizlerin çalışmalarını örnek alıyoruz . Sizlerle övünüyoruz . Başarılarınızın devamını diliyoruz " dedi .
AK Parti İl Başkanlığı ' ndaki ziyarete Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki , Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek , Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey , Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler , Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz , Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe , katıldı .
Büyükşehir Belediye Başkanlarına " hoş geldiniz " diyerek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat , teşkilat çalışmalarından ve yatırımlardan bahsetti . Başkan Cabat , insanlara yapılacak ve yapımı devam eden projelerle birlikte 4-5 yıl sonraki Kayseri ' yi hayal etmelerini istediğini ancak hayal dahi edemediklerini belirterek şunları söyledi :
" Şehrimize ve partimize hoş geldiniz . Her hafta vatandaşımızın derdini milletvekillerimize anlatmasının vatandaşımıza sıkıntı doğuracağı düşüncesiyle yıllardır Kayseri ' de nöbetçi vekil uygulamamızı sürdürüyoruz . Hem vatandaşımıza masraf olur hem de vekillerle görüşememe gibi durum olabilir düşüncesiyle bu uygulamayı yapıyoruz . Her hafta cumartesi günü nöbetçi vekilimiz 400 , 500 belki daha fazla hemşerimizi dinleyip sorunlarını çözmeye çalışıyor . Bu uygulamayı devam ettireceğiz . Önce Sayın Başbakanımızın sonra Öhaseki Başkanımızın sayesinde hükümet olarak Kayseri ' de yatırımlarımızla gurur duyuyoruz . Ayrıca büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte çok huzurlu ve yatırım alan bir şehiriz . Bu anlamda sizlere de çok teşekkür ediyorum . Sizler de şehirlerinizde yatırımlar yapıyorsunuz ama Kayseri ' de başkanımızın hizmetlerinden dolayı gurur duyuyoruz . Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz . Allah yardımcısı olsun . Televizyonlarda ve dışarıdan gelen misafirlerimize diyorum ki : 4-5sene sonra Kayseri ' yi bir hayal edin diyorum . Raylı sistem daha da genişleyecek . Devlet demir yolları şehir dışına taşınacak . Disneyland ve özellikle Erciyes Master Projesi bittikten sonra ve diğer belediye başkanlarının hizmetleriyle birlikte Kayseri ' nin nasıl olacağını bir tahmin edin diyorum . İnsanlar bunları hayal dahi edemiyorlar . İnşallah bunlar gerçekleştirilecek . Eminim sizler de kendi şehirlerinizde buna benzer hizmetler yapıyorsunuz . Çalışmalarınızda başarılar diliyorum "
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ise , Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Kayseri Teşkilatı ' ndan övgüyle bahsederek , şöyle konuştu :
" Daha önce defalarca Kayseri ' ye geldik . Her gelişimizde sizin söylediklerinizi teyit edecek bir tabloyla karşılaştık . Özellikle buradaki uyum Türkiye ' ye örnek olacak durumda . Türkiye ' deki bütün iller Kayseri ' deki başarını nasıl olduğunu araştırıp ona göre şekillenmelidirler diye düşünüyorum . Gerçekten başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız , parti teşkilatı ve milletvekilleri Türkiye ' ye örnek olacak bir tablo sergilediler . Buradaki tabi ki il başkanının bütünleştirici ve birleştirici rolü çok önemli . Bu nedenle bu başarıyı siz söylemeseniz bile takdir ediyoruz , kutluyoruz . Ben bu defa farklı bir tablo gördüm : son derece genç meclis üyesi arkadaşlar var . Genç kadroyu kurmuş olmak da sizin ileriye dönük büyük projeksiyonunuz adına çok olumlu olduğu inancındayım . Sizleri örnek alıyoruz . Sizlerle övünüyoruz . Başarılarınızın devamını diliyoruz . "
Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat , belediye başkanlarına KAYMEK kursiyerleri tarafından yapılan çinili vazo hediye etti .