Afyonkarahisar Belediyesi'nden bir ilk daha

Afyonkarahisar Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların belediye yemekhanesinden yararlanabilmeleri için yemek kartı dağıttı.

  Afyonkarahisar Belediyesi , ihtiyaç ; sahibi vatandaşların belediye yemekhanesinden yararlanabilmeleri iç ; in yemek kartı dağıttı . İhtiyaç ; sahipleri , bu kart ile belediyenin yemek dağıtımı yaptığı 10 noktadan kartlarını gö ; stererek yemek alabilecekler .
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Ç ; oban , kart dağıtım tö ; reni ö ; ncesi ihtiyaç ; sahibi ailelere belediye yemekhanesinde yemek verdi . Başkan Ç ; oban , yemeğini de vatandaşlarla birlikte yedi . Masaları tek tek dolaşarak vatandaşların hal ve hatırlarını soran Ç ; oban , ç ; ocuklara da oyuncak dağıttı . Yemek kartı dağıtımı esnasında bir aç ; ıklama yapan Ç ; oban , ' Sizlerden bir Allah razı olsun duymak bizler iç ; in ç ; ok ö ; nemli . Keşke herkes iş bulsa , evde tabiri caizse bir tarhana ç ; orbası pişirse , bu her şeyden gü ; zel
olur . Ancak dü ; nyanın iç ; inde bulunduğu kriz Tü ; rkiye ' yi de etkiledi . İşsizliğe bağlı sıkıntılarımız maalesef devam ediyor . Ancak hayırsever Afyonkarahisar halkı gibi belediye de sizleri her zaman dü ; şü ; nü ; yor ' diye konuştu .
Bugü ; ne kadar gü ; nlü ; k 750 kişilik yemek dağıttıklarını dile getiren Ç ; oban , bu sayıyı artıracaklarını sö ; yledi . Başkan Ç ; oban , ' Ben istiyorum ki evimizde ne yiyebiliyorsak , vatandaşlarımız o yemekleri az da olsa yiyebilsin . Tatlısını , tuzlusunu yesin . Her ç ; eşit yemek sofralarında olsun . İşte size bir hayır kapısı . İşte size hem bu dü ; nyada , hem ö ; bü ; r dü ; nyada mutluluk verecek bir imkan . Bu imkanı size sunuyoruz . Bize gıda , et bağışında bulunursanız , biz bunları her mahallede ihtiyaç ; sahiplerine dağıtıyoruz .
Belediye , size bir telefon kadar yakın . Bizler bu işler iç ; in burada varız ' dedi .