25haber.com Zirvede

Erzurum'da kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan 25haber.com haber sitesi zirveye yerleşti.

25haber.com Zirvede
  Açıldığı günden itibaren büyük bir okuyucu kitlesine ulaşan site , haber servisinin yanı sıra emlak , araba , kültür sanat , firma rehberi , online mağaza , blog , müzik ve ilan bölümleriyle de okuyucularına farklı hizmetler sunuyor .
25haber . com sahibi Özgür Armağan Amil , sitenin kısa sürede bu kadar reyting yapmasından dolayı hemşerilerine teşekkür ederek , " 25haber halkın yoğun ilgisini gördü . Yaklaşık 3 aydır yayında olmamıza rağmen Erzurum ' da en fazla tıklanan site olmamız gurur verici . Bugüne kadar olduğu gibi Güven ve doğru habercilik anlayışını önümüzdeki yayın hayatımızda da sürdüreceğiz . Bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz " diye konuştu .
Amil , sitenin 24 saat sürekli güncellendiğini ve kapsamının gelişen teknoloji ile birlikte genişletileceğini bildirdi . Amil , geçtiğimiz haftadan itibaren 25haber . com iPhone uygulamasına geçtiklerini belirterek , " Özgür olmak için yapmanız gereken istediğiniz her yerden 25haber . com ' u tıklamak . 25haber . com ' un iPhone uygulaması ile istediğiniz yerde , istediğiniz zaman doğru habere ulaşacak , özgürlüğün tadını çıkartabileceksiniz . Her yerde doğru habere ulaşmanın ayrıcalığıyla birlikte hava durumu ve finans bilgilerine de ulaşmanın özgürlüğünü yaşayabilirsiniz . 25haber . com iPhone uygulamasında kısa bir süre içinde de kullanıcılar videoları izleyebilecek , foto galeri bölümünü gezebilecek ve istediği yerde , istediği anda haberlere yorum yazabilecek " dedi .