Vali Altıparmak'tan Rekortmenlere Plaket

Muğla'da 2008 yılı vergilendirme döneminde ilk 3'e giren kurumlar ve gelir vergisi rekortmenleri ödüllerini Vali Altıparmak'ın elinden aldı.

Vali Altıparmak'tan Rekortmenlere Plaket
Muğla Valiliğinde düzenlenen törende konuşan Muğla Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş, rekortmen mükellefleri kutladı.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak da, yatırım ve hizmetlerde verginin önemine vurgu yaparak, "Bu toplumda vergi bilincinin oluşması ve bu noktada da vergi rekortmenleri veya bu konuda öne çıkanlar vatana ve ülkeye olan borçlarını hakkıyla ödemiş demektir. Bu anlamda Muğla'nın örnek insanlarını tebrik ediyorum. Kayıtsız olan fakir fukaradan alınan, eğitimden alınan, ülkenin milli servetinden alınan bir paydır. Bunun farkına varmamız lazım. İlin valisi olarak bütün Muğlalılar adına bu mükelleflerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Kurumlar vergisinde 1'inci olan İnta İnşaat Ltd.Şti, 2'inci olan İzan Otelcilik Ltd. Şti ve 3'üncü olan MELSA El Sanatları Ltd. Şti ile Gelir Vergisinde 2'inci olan Mehmet Korkmaz, 3'üncü olan Mustafa Alpaslan Yıldız'a plaketleri Vali Altıparmak tarafından verildi.
Gelir Vergisinde 1'inci olan mükellef ise adının açıklanmasını istemedi. Kurumlar Vergisinde en fazla vergi veren kurum olan Muğla Valiliğine bağlı MELSA şirketinin plaketini ise Vergi Dairesi Başkanı Al Cüneyt Aruntaş Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'a verdi. Törende ayrıca Muğla Vergi Dairesinin çeşitli birimlerinden emeklilik hakkı kazanan personele de hediyeler verildi.