Mustafa Sarıgül'ün Değişim Hareketine Simav'da İlgi

Liderliğini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yaptığı Türkiye Değişim Hareketi, (THD) örgütlenmesini tamamladığı Kütahya Simav'da üye kayıtlarına başladı

Mustafa Sarıgül'ün Değişim Hareketine Simav'da İlgi
Liderliğini Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün yaptığı Türkiye Değişim Hareketi, (THD) örgütlenmesini tamamladığı Kütahya Simav'da üye kayıtlarına başladı. Vatandaşların yakın ilgisiyle karşılayan yöneticiler daha ilk günden yüzlerce kişiyi üye kaydetti. Türkiye Değişim Hareketinin 30 Ağustos Caddesi 3 numaradaki şubesini ziyaret (TDH) Marmara Bölge Sorumlusu Şenol Seven, Kütahya İl Başkanı Erciyes Akçay, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ali Osman ve Halil Aktaş kardeşler, ilçe başkanı Kamil Tülü ve yardımcısı Mustafa Akçan'a başarı dileğinde bulundu. Ziyarette gazetecilere açıklamalarda bulunan TDH Marmara Bölge Sorumlusu Şenol Seven, yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini, yapılan çalışmaları takip etmek üzere hareketin lideri Mustafa Sarıgül'ün talimatıyla Türkiye yollarına düştüklerini ifade etti.
Türkiye'de ilk kez halk tarafından bir parti kurulacağını, bu partinin de TDH öncülüğünde gerçekleşeceğini belirten Seven, "Türkiye Değişim Hareketi halk tarafından kurulacak, halkın birlikte yöneteceği bir partinin oluşumunu hazırlıyor. Tabandan tavana doğru bir partinin ilk kez halk tarafından kurulduğuna şahit olacağız. Kurulacak bu partide herkes kendini bulacak. Çünkü kurulacak partide her vatandaştan bir parça olacak" dedi.
Mustafa Sarıgül liderliğinde oluşacak partinin ismi konusunda önemli bir yol alındığını, halkın partisi olacak partinin isminin de önümüzdeki Mayıs ayında açıklanacağını duyuran Şenol, "Türkiye çok zor günler yaşıyor. Vatandaşın kafası karışık. Vatandaşlar tedirgin, yüzü gülmüyor. Ekonomik krizi bile düşünen kalmadı. İnsanlarımız huzursuz. Çünkü insanlarımız arasında güven duygusu zedelendi. Toplumda güven ve huzur kalmadığında neler yaşandığını Türkiye geçmişte acı tecrübelerle yaşadı. Halkımızdan ricamız biraz daha sabır, biraz daha sükunet. Mayısa kadar hareket istiyoruz. Mayıstan sonra bereket Türkiye Değişim Hareketinden olacaktır" şeklinde konuştu.