Mhp Akyazı İlçe Başkanı Ahmet Birinci'den Başkan Yazıcı'ya Eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akyazı ilçe Başkanı Ahmet Birici, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ile uyum içinde çalışamadıklarını kaydetti.

Mhp Akyazı İlçe Başkanı Ahmet Birinci'den Başkan Yazıcı'ya Eleştiri
Birinci, parti binasında düzenlediği basın toplantısında Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı'yı eleştirdi. İlkeli, bilgili ve dürüst siyaset için var olduklarını ifade eden Birinci, "Akyazının çıkarına olan her konuda herkesle iş birliği yaparız ve uyum içinde oluruz. Fakat Başkan Yazıcı ile uyum içerisinde olamayacağımız konular çoğunluktadır. Toplu konut ihalesinde uyum içinde değildik, Tarım kredi arazisi değerlendirilmesinde uyum içerisinde değildik. Akaryakıt alım ihalelerinde uyum içerisinde değildik. Büyük cami önü düzenlemesinde uyum içerisinde değildik.
Jeotermal konusunda bizimle uyum içerisinde olsaydılar Akyazı jeotermalle ısınıyor olurdu. Bizimle uyum içerisinde olsalardı Kent Konseyi kurulmuş olurdu. Bizimle uyum içerisinde olsalardı mahalle ayrımı yapılmadan hizmetler yapılırdı. Bizimle uyumlu olsalardı Akçarşı denilen ihale böyle olmaz içerisinde gizli apart otel doğurmazdı" dedi.