İstikbal, Bellona Ve Regına'dan Büyük Açılış Şöleni

İstikbal, Bellona ve Regina, aynı gün içerisinde dekorasyon merkezi Optimall'da yeni mağazalarını açtı.

İstikbal, Bellona Ve Regına'dan Büyük Açılış Şöleni
İstikbal, Bellona ve İstikbal Regina Kayseri'nin cazibe merkezi Optimall'da yeni mağazalarını açtı. Bugün gerçekleşen açılış töreni, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Boydak, Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, Kayseri protokolü ve markaların üst düzey yöneticilerinin yanı sıra halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

"Eve dair her şey" konsepti ile hizmet veren Optimall'da, İstikbal, Bellona ve İstikbal Regina markaları modern ve klasik mobilyalardan yatak ve yatak gruplarına, koltuk takımlarından kanepelere, çocuk ve genç odalarından mutfak ve banyoya kadar yüzlerce ürünü binlerce metrekarelik mağazalarda tüketiciyle buluşturuyor.

Mağaza açılışında konu ile ilgili değerlendirme yapan Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, "Optimall 15 ay gibi kısa bir sürede 50 Milyon TL yatırım ile gerçekleştirdiğimiz 50 bin metrekarelik dev bir dekorasyon ve alışveriş merkezi. Bugün burada Türkiye'nin lider markalarından İstikbal, Bellona ve Regina'nın aynı gün içerisinde yeni mağaza açılışlarını gerçekleştirdik. Markalarımız bundan sonra ev dekorasyonu ile ilgili her tür ürün ve hizmeti aynı çatı altında tüketicimizle buluşturacak" dedi.