Fenerbahçe - Lille maçı değerlendirmesi (UEFA)

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Lille karşısında aldığı beraberliğe rağmen elenmekten kurtulamadı.

Fenerbahçe - Lille maçı değerlendirmesi (UEFA)
Fenerbahçe turu geçmek için büyük çaba sarf etti ancak bitime 5 dakika kala yediği golle kupaya da veda etmiş oldu. Fenerbahçe bu maçla birlikte Avrupa kupalarında Fransız takımlarına karşı oynadığı maçlarda 2. beraberliğini aldı. Sarı Kanarya Fransızlara karşı 3 kez kazanırken, 10 kez de yenildi.

Diğer yandan UEFA ise dün akşam oynanan Fenerbahçe-Lille maçına internet sitesinde geniş yer ayırdı. Özet anlatımın yanı site, geniş bir değerlendirmeye de yer verdi.

Futbolun Avrupa'daki patronu UEFA, temsilcimiz Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Lille'le berabere kalarak Avrupa Ligi'ne veda ettiği mücadeleye resmi internet sitesinde geniş yer verdi.

Değerlendirmede Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Raymond Domenech tarafından Mart başındaki İspanya maçının kadrosuna çağrılan Adil Rami'nin kaydettiği golle adını son 16 takım arasına yazdırmayı başaran Lille'in Daum’un Fransız takımları karşısındaki makus tarihini de devam ettirdiğine yar verildi.

Emre'nin golüyle ilk yarıda turu geçecek skoru yakalayan Fenerbahçe’nin farkı artıramadığına da yer veren site, “Rami’nin golü tribünler için çok büyük yıkım oldu” dedi.