'Evliliğe Gelince' Antalyalılarla Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Can Gürzap ve Nurseli İdiz'in sahnelediği 'Evliliğe Gelinceee!' adlı oyunu Antalyalılarla ücretsiz buluşturdu.

'Evliliğe Gelince' Antalyalılarla Buluştu
Ücretsiz biletleri çıktığı ilk gün tükenen oyun Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda sahnelendi. Oyunu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Remzi Sadi, Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, CHP İl Başkanı Ömer Melli ile meclis üyeleri de izledi. Usta oyuncular Can Gürzap, Nurseli İdiz, Burcu Gül Kabzek ve Yağız Tanlı performansları ile izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Remzi Sadi, oyunculara teşekkür ederek çiçek verdi. Sadi, belediyelerin görevlerinin sadece asfalt, kaldırım yapmak olmadığını belirterek, "Antalya'ya kültür ve sanat taşları döşüyoruz. Bu tür etkinliklerimiz artarak sürecek" dedi.
Leslie Stevens'in yazdığı, Levend Öktem'in yönettiği komedi tarzı oyunda Can Gürzap, Nurseli İdiz, Burcu Gül Kazbek, Yağız Tanlı rol alıyor. Yüzyıllardır birçok sanat eserine konu olan kadın-erkek ilişkileri bu kez 'Evliliğe Gelinceee'de ilginç noktalara değinen bir komedi olarak işleniyor. Oyunda, evlilik kurumunun sorunları işlenirken, hem erkek hem de kadın gözünden bakıp objektif bir duruş sergileniyor.