Yaban Beyaz Show'a çıkarsa

Kanal D'de yayınlanan Haneler programında Yaban karakteri ile ünlenen Fırat Doğruloğlu ve Pınar karakterini canlandıran Boncuk Yılmaz dün akşam Beyaz Show'a konuk oldular.

Yaban Beyaz Show'a çıkarsa
Kanal D'nin sevilen programı olan Haneler'de muhteşem diyaloglarıyla izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Yaban rolünü oynayan Fırat Doğruoğlu ve Yaban’ın sevgilisi Pınar’ı rolünü canlandıran Boncuk Yılmaz dün akşam Beyazıt Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Beyaz Show’a konuk oldu. Yaban'la Bayaz yan yana gelince  de programı izleyenler kahkahaya doyamadı.



FIRAT DOĞRULOĞLU (YABAN) KİMDİR?

Fırat Doğruloğlu, Haneler dizisinde canlandırdığı 'Yaban" karakteriyle tüm Türkiye"de tanındı ve çok sevildi. O kadar ki, artık sokakta ona adıyla değil ‘Yaban’ diye sesleniyorlar. Aslında Doğruloğlu"nu 2003"te rol aldığı
Yarım Elma dizisinden tanıyoruz. Haneler dizisinde rol alana kadar pek çok reklam filminde ve dizilerde rol aldı.

BONCUK YILMAZ (PINAR) KİMDİR?


Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan genç oyuncu, oyunculuğa 2004 yılında Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak filmiyle başlamıştır. Bu filmdeki Nihal rolüyle aynı yıl düzenlenen Yirmialtıncı Siyad Türk Sineması Ödülleri'nde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.