Gheorghe Hagi içini döktü

Rumen hoca, "Mutluyum, çünkü işler iyi yola doğru gidiyor" diye konuştu. Hagi, kötü sonuçların ardından k...


Rumen hoca, "Mutluyum, çünkü işler iyi yola doğru gidiyor" diye konuştu. Hagi, kötü sonuçların ardından kendisine ve takıma yöneltilen eleştirilere de yanıt verdi.
Sorumluluk almaktan korkmayarak göreve geldiğinin altını çizen Rumen çalıştırıcı, "Zor dönemlerin adamıyım. 3. kez zor dönemde Galatasaray'a geldim. İlk iki dönemi iyi bitirdim. Bu sefer de iyi bitirmek istiyorum. Galatasaray'ın durumunu zaman içinde değiştirebilirim. İyi ya da kötü sonuç alabiliriz, ama büyük takımlar zaman içinde oluşur. Sihirli değnek sadece Allah'ta vardır. Onun dışında her şey çalışmaktır" dedi.
Hagi şöyle devam etti: "Futbolda sonuçları kimse garanti edemez. Eden yalan söyler. Ben rekabetçi bir takım kuracağım. İlk geldiğimde parasız yaptım. Bu sefer para olacak, bütçe olacak. Bazıları benim kapasiteme inanmayabilir, ama ben inanıyorum."
Rumen hoca, Elano'nun takımdan ayrılmasıyla ilgili soruya ise "Galatasaray o kadar büyük ve güçlü bir camia ki, kimin gelip gittiği hiç önemli değil. Elano'dan memnundum. Elinden geldiği kadar bazı şeyleri yapmaya çalıştı" yanıtını verdi.