Fenerbahçe K.Karabükspor maçından ayrıntılar (spor haberleri)

Süper Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe Karabükspor'u konuk ediyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe K. Karabükspor maçını Bünyamin Gezer yönetecek. Fenerbahçe K. Karabükspor maçı saat 19.00'dan itibaren an be an beyazgazete'de olacak.

Fenerbahçe K.Karabükspor maçından ayrıntılar (spor haberleri)
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bugün karşılaşacağı Kardemir Karabükspor'u yenerek, zirve takibini sürdürmek istiyor.

Sarı-lacivertliler, lige bu sezon çıkmasına karşın aldığı sonuçlarla dikkati çeken Kardemir Karabükspor'u saha ve seyircisi önünde yenerek, dün Bucaspor'u 2-0'lık sonuçla geçip puanını 36'ya çıkaran lider Trabzonspor'la arasındaki puan farkını yeniden 6'ya indirmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe, ligde 14. hafta sonunda 27 puanla 4. sırada yer alırken, Kardemir Karabükspor ise 21 puanla 7. sırada bulunuyor.

Fenerbahçe'de sakatlıkları düzelen Emre ve Lugano'nun bugün ilk 11'de oynaması bekleniyor.

Ligin 11. haftasında, 6 Kasım'da Eskişehirspor maçında sakatlanan ve sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Emre, yaklaşık 1 ay sonra Kardemir Karabükspor maçında forma giyecek.

Hafta başından beri takımla birlikte çalışan Emre'nin Kardemir Karabükspor maçında takıma dönmesiyle birlikte, son iki haftadır ilk 11'de forma giyen Gökay, yedekler arasında yer alacak.

Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 3 maçlık kırmızı kart cezası bitmesine karşın sol arka alt adalesinde zorlanma nedeniyle oynayamayan Lugano da Kardemir Karabükspor maçında ilk 11'deki yerine dönecek.

Fenerbahçe'de tedavileri süren Özer ve Güiza, Kardemir Karabükspor maçında oynayamayacak.

EMRE, CANER VE GÖKHAN GÖNÜL, CEZA SINIRINDA


Fenerbahçe'de Kardemir Karabükspor maçı öncesi Emre, Caner ve Gökhan Gönül sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligde 3'er sarı kartı bulunan Emre, Caner ve Gökhan Gönül, bu akşam yapılacak maçta sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecekler ve ligin 16. haftasında yapılacak Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

İSTANBUL'DA MAÇ KAYBETMİYOR
Kardemir Karabükspor ile sahasında karşılaşacak Fenerbahçe, bu sezon İstanbul'da yaptığı lig maçlarında henüz yenilgi yüzü görmedi.

Bu sezon İstanbul'da yaptığı maçlarda başarılı bir grafik çizen sarı-lacivertliler, ligde İstanbul'da yaptığı 9 lig maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

İstanbul'da 6 maçını farklı skorlarla kazanan Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenerken, sadece ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş ile berabere kaldı.
İstanbul'daki 9 maçta rakip filelere 28 gol atan Fenerbahçe, İstanbul dışında yaptığı 5 lig maçında ise 8 gol atabildi.

Bu sezon İstanbul dışında ise 5 lig, 1 Türkiye Kupası maçına çıkan sarı-lacivertliler, 4 yenilgi, 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldı.

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe'nin bu akşam yapılacak maça şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Caner, Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Stoch, Alex, Niang.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek.

LUGANO’NUN BÜYÜK SEVİNCİ

Fenerbahçe ile Karabük lig tarihinde bugün 7. kez karşı karşıya gelecek. Ligde 11 yıl aradan sonra karşılaşacak iki takım arasında geride kalan 6 maçtan 5’ini Fener kazandı, 1’i berabere sonuçlandı, Karabükspor henüz galibiyet alamadı. Kanarya’nın toplam 15 golüne, rakibi 5 golle yanıt verdi. Öte yandan yılın defans oyuncusu adayları arasında gösterilen Lugano’nun, hayli sevinçli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

KOLEKSİYONU TAMAMLAYABİLECEK Mİ?

Fenerbahçe’nin golcü ismi Alex de Souza için bugünkü Karabükspor maçı ayrı bir önem taşıyor. Süper Lig’de 17 takımın 16’sına bu sezon veya daha önceki sezonlardan en az 1 golü bulunan Brezilyalı yıldız, Karabükspor’a karşı ilk kez sahaya çıkacağı maçta ilk golüne ulaşmayı hedefliyor.

EMRE&LUGANO HASRETİ BİTİYOR


Fenerbahçe’de sakatlıkları düzelen Emre ve Lugano’nun bugün ilk 11’de oynaması bekleniyor. 11. haftada Eskişehirspor maçında sakatlanan ve sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Emre, yaklaşık 1 ay sonra Karabükspor maçında forma giyecek. Son iki haftadır ilk 11’de forma giyen Gökay, yedekler arasında yer alacak. Geçen haftaki Büyükşehir maçında 3 maçlık kırmızı kart cezası bitmesine karşın sol arka alt adalesinde zorlanma nedeniyle oynayamayan Lugano da Karabükspor maçında yerine dönecek.