Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı, yapıldı

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu'nun 2010 yılı 3. olağan toplantısı, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in başkanlığında Ceylan Otel'de gerçekleştirild

Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı, yapıldı
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu'nun 2010 yılı 3. olağan toplantısı, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in başkanlığında Ceylan Otel'de gerçekleştirildi.

Az sayıda üyenin geldiği toplantıya, siyah – beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören iştirak etmezken, kulüp yönetimini temsilen toplantıya ikinci başkan Metin Keçeli başta olmak üzere, başkan yardımcısı Ertunç Soğancıoğlu, amatör şubelerden sorumlu üye Şeref Yalçın ve genel sekreter Fahrettin Curoğlu katıldı.

Yönetimden ilk konuşan isim Fahrettin Curoğlu, kulübün genel faliyetleri ve genel durumu hakkında bilgi verdi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkmayı garantilediğini dile getiren Curoğlu, "Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden tek takımız. Bu sezon Avrupa maçlarında attığımız gol sayısı tarihimizde atılmış en fazla gol olmuştur. Takımımız, Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda hedefe ulaşmak için büyük bir gayret içindedir." diye konuştu.

Curoğlu, altyapıda yapılan çalışmalarlada geleceğin Beşiktaş'ını kurmak için uğraş verildiğini de sözlerine ekledi.

Bu arada Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu eski başkanı Şeref Nasır da kürsüye gelerek yaptığı konuşmada, ikinci başkan Metin Keçeli'nin yeni stat için bir süre önce müjdeyi verdiğini hatırlatarak, "Ancak bugün gelinen noktada Beşiktaş, diğer kulüperin gerisinde kalmıştır." ifadelerini kullandı.

ERTUNÇ SOĞANCIOĞLU'DAN ELEŞTİRİLERE YANIT

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu, Divan Kurulu toplantısında yapılan tüm eleştirileri dikkate aldıklarını ve değerlendireceklerini söyledi.

Soğancıoğlu, toplantıda söz alarak eleştiride bulunan üyelere yanıt verdi. Mali disiplinin sağlanması konusundaki uyarıları dikkate aldıklarını dile getiren Soğancıoğlu, ''Dengeyi sağlamaya çalışıyoruz. Aldığımız krediyi yeni bir borçlanma olarak öngörmedik. Mevcut borçların uzun vadeye yayılması söz konusu. 75 milyon dolar kredinin 46 milyon dolarlık bölümünü şu ana kadar kullandık. Aldığımız kredi ile toplam borçlarımız artmayacak. Tüm eleştirileri dikkate aldık ve bunları değerlendireceğiz.'' ifadelerini kullandı.