Belediye Başkanı Altıntaş, gelinine 10 adet bilezik ve set taktı

Antalya'nın Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş'ın oğlu Zafer Altıntaş ile Mehtap Özdemir, dünya evine girdi. Başkan Altıntaş, gelinine 10 adet b

Antalya'nın Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş'ın oğlu Zafer Altıntaş ile Mehtap Özdemir, dünya evine girdi. Başkan Altıntaş, gelinine 10 adet bilezik ve set taktı.

Elmalı Belediye Düğün Salonu'nda yapılan düğünde gelin ve damat düğün salonuna gelirken havai fişek gösterileriyle karşılandı. Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş, davetlilere hitaben "İnsanın ömründe yapmış olduğu önemli anlardan biri de yuva kurmaktır. Siz değerli misafirlerimize davetimize icabet ederek böyle bir günde sevincimize ortak olduğunuz için teşekkür ederim." dedi.

Düğüne Elmalı Kaymakamı M. Murat Çekmen, Elmalı Emniyet Müdürü Ufuk Sevindik, Elmalı Jandarma Komutanı Yüzbaşı Refik Yılmaz, 658. Elmalı Yeşilyayla Güreşleri Güreş Ağası Cemal Ekşioğlu ve ailesi, Elmalı Yeşilyayla Başpehlivanları İbrahim Çoraman, Gedikli Serhat Gökmen ve Abdullah Seçim, MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Feridun Bahşi, MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, Korkuteli Belediyesi Başkan Vekili Ali Karaböcek ve Belediye Meclis Üyesi Kerim Gencer, Korkuteli Küçükköy Belediye Başkanı Murat Yıldız ve Belediye Meclis Üyeleri, eski Korkuteli MHP İlçe Başkanı Salih Yörük ve Yönetim Kurulu Üyesi Veli Yorulmaz, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı Av. Bahadır Haktanır ve Av. Şeyh Şamil Ünlü, Elmalı Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Aydın, eski MHP il başkanları Nizamettin Sağır, Adnan Altındal ve Mustafa Akar, MHP Kumluca İlçe Başkanı Cengiz Murat Akbulut, MHP Elmalı İlçe Başjkanı Ahmet Fatih Kaplan ve Av. Alparslan Altıntaş, il genel meclisi üyeleri Mehmet Ordu, Ali Güzel ve Zeki Tunç, MHP Finike İlçe Başkanı Arif Ertuğ, Belediye – İş Sendikası Başkanı Murat Barış, Elmalı Belediye Meclis Üyeleri Nadir Otlu, Ahmet Yakalı, Mehmet Kılıç, Halit akar ve Elmalı Belediyesi personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan Mevlid-i Şerif'in ardından düğün merasimi sona erdi.