Teb Kobi Akademi Uluslararası Ödül Aldı

Türk Ekonomi Bankası, Financial World Innovation Ödülleri kapsamında TEB KOBİ Akademi ile mükemmellik ödülü aldı

Teb Kobi Akademi Uluslararası Ödül Aldı
Türk Ekonomi Bankası (TEB), dünya finans sektöründe inovatif projeleri desteklemek amacıyla 2000 yılından bu yana düzenlenen Financial World Innovation Ödülleri kapsamında TEB KOBİ Akademi ile KOBİ Müşteri Hizmetleri kategorisinde mükemmellik ödülüne layık görüldü. 1879 yılında finans sektörüne iş gücü yetiştirmek amacıyla kurulan ifs School of Finance tarafından düzenlenen Financial World Innovation Ödülleri'nin sonuçları Londra'da düzenlenen bir tören ile açıklandı.
KOBİ'leri küresel rekabete hazırlamak amacıyla hayata geçirilen TEB KOBİ Akademi Kurumsal Gelişim Eğitimi kapsamında, mevcut durum ve geleceğe yönelik strateji seçenekleri, işletmelerin ekonomik dalgalanmalara dayanıklılığı gibi konular uzmanlar ile birlikte ele alınıyor.
TEB Ticari ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, TEB olarak aldıkları ödülden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "TEB KOBİ bankacılığı yaklaşımımızı, finansal - ticari ilişkinin çok ötesinde taşımak amacıyla KOBİ'lerin finansal ve finansal olmayan ihtiyaçlarını belirledik. Belirlediğimiz temel ihtiyaçlardan yola çıkarak KOBİ'lerin "danışmanı" olma görevini üstlendik. Bu çerçevede; KOBİ'leri dünya ölçeğinde rekabete hazırlayabilmek için TEB KOBİ Akademi projesini hayata geçirdik"
diye konuştu.