Şüpheli paket, paniğe neden oldu

Ankara Dikimevi Metro istasyonu girişinde unutulan iki şüpheli çanta polis ekiplerini alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan paket boş çıkarken, polis v

Ankara Dikimevi Metro istasyonu girişinde unutulan iki şüpheli çanta polis ekiplerini alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan paket boş çıkarken, polis vatandaşları uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadı. Vatandaşlar çantadan çıkanları görmek için adeta birbiriyle yarıştı.

Dikimevi Metro istasyonu girişinde duvar üzerinde unutulan iki şüpheli çanta ihbarı alan polis ekipleri hemen harekete geçti. Bölgeye gelen polis ekipleri çevre güvenliğini almak için hazırlık yaptı. Ekipler, Cemal Gürsel Caddesi'ni çift yönlü trafiğe kapattı. Bu sırada metro girişinde bomba ihbarı yapıldığını duyan çok sayıda vatandaş, uzaklaşmak yerine meraklı bakışlarla çalışmaları izledi. Polis ekipleri vatandaşları uzaklaştırmak için yoğun çaba sarf etti. Emniyet şeridi çekildiği halde polis ekiplerine yardımcı olmadığı gözlenen vatandaşlar, bir taraftan da olayı görüntülemeye çalıştı. Tüm bu kargaşa içinde olay yerine gelen bomba ekipleri her iki çantayı fünye ile patlattı. Çantalardan özel eşyalar ve okul kitabı çıktı. Emniyet şeridinin kaldırılmasıyla birlikte vatandaşlar çantanın bulunduğu yere akın etti. Vatandaşlar, bomba ekibinin ardından çantadan çıkan eşyaları büyük bir merakla inceledi.