'Problemin adı Fernandes'

Kartal'ın renklerine bağlamak için ara transferi beklediği Manuel Fernandes'te işler arapsaçına döndü. Va...


Kartal'ın renklerine bağlamak için ara transferi beklediği Manuel Fernandes'te işler arapsaçına döndü. Valencia ile Beşiktaş arasında anlaşmanın gerçekleştiği, ancak oyuncunun henüz kararını veremediği ifade edildi.
Fernandes'in, "Valencia'nın Beşiktaş ile anlaşma yaptığını biliyorum ama son dakikaya kadar daha iyi bir kulübe gitmek icin bekleyeceğim" demesi, bu oyuncunun zorla siyah-beyazlılara verildiği yorumlarına yol açtı. Valencia'ya yakınlığıyla bilinen Levante ve Superdeportes gazeteleri, İspanyol kulübünün özellikle de Teknik Direktör Unai Emery'nin, yüzünü bile görmek istemediği Fernandes'in, sezon başında Malaga ile anlaşıp sonra da vazgeçmesinden korktuğunu yazdı.
Levante gazetesi , "Problemin adı Manuel Fernades" başlığını kullanarak, "Bu oyuncunun sözüne güvenilmez" yorumunda bulundu. Gazete, "Fernandes, Beşiktaş'a henüz evet demedi. Çünkü ne bu ülkenin yaşam tarzı, ne de futbolu kendisine cazip geliyor" dedi. Haberde ayrıca bu futbolcunun yakın çevresine, "Daha transferin sonuna süre var. İyi bir teklif için beklemek istiyorum" dediğini iddia etti. Portekizli oyuncunun, Beşiktaş'ta oynayan vatandaşı Quaresma'yı da arayarak, bu oyuncudan pozitif mesajlar aldığı duyuruldu.
Superdeportes gazetesi ise, Fernandes'in Valencia'nın başını döndürmeye devam ettiğini kaydederek, Portekizli oyuncunun papatya falı açar gibi "Gideyim mi, gitmeyeyim mi?" kararı arasında kaldığını savundu. Oyuncunun Valencia'da forma şansı bulmasının imkansız olduğuna işaret eden gazete, "Bu oyuncu öyle biri ki, tüm kulübü bir günde ters köşeye yatırır" yakıştırması yaptı.

 startFlvPlayer("divFlvPlayer45726","45726","2010/11/27");

Â