Konut kredileri için açtığı internet sitesi aynı ödülü ikinci kez aldı

Garanti Bankası'nın konut kredileriyle ilgili internet sitesi www.garantimortgage.com Üstün Başarı Ödülü'nü ikinci kez kazandı. Site bu ödülü, İnterak

Garanti Bankası'nın konut kredileriyle ilgili internet sitesi www.garantimortgage.com Üstün Başarı Ödülü'nü ikinci kez kazandı. Site bu ödülü, İnteraktif Medya Konseyi tarafından verilen Interactive Media Awards kapsamında, 'Finansal Servisler' kategorisinde almaya bir kez daha hak kazandı.

Kendi kategorisindeki 177 başvuru arasından seçilen internet sitesi, aynı ödülü ikinci kez kazanmış oldu. Böylece Garanti Mortgage'ın web sitesi de kurulduğu günden bu yana toplam 7 ödüle layık görülmüş oldu. Garanti Bankası Mortgage Genel Müdür Yardımcısı Umur Güven, ödülü şöyle değerlendirdi:

"Türkiye'nin ilk banka destekli mortgage web sitesini hayata geçirdik. İnternet sitemiz, kurulduğundan bu yana 7 kez uluslararası platformda ödüle layık görüldü. Web sitemizi daha kullanışlı hale getirebilmek için sürekli arayış içerisindeyiz. Müşterilerimizin her türlü ihtiyacını tespit ederek, sitemizi zenginleştirmeye devam edeceğiz."