İto Başkanı Yalçıntaş, Bakan Çelik'le Biraraya Geldi

Cezaevinden önceki gün tahliye olan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Bursa'da Devlet Bakanı Faruk Çelik'le biraraya geldi

Cezaevinden önceki gün tahliye olan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş, Bursa'da Devlet Bakanı Faruk Çelik'le biraraya geldi. Yalçıntaş, akşam saatlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti.
Bir fuarcılık şirketiyle Dünya Ticaret Merkezi arasındaki davayla ilgili "rüşvet" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan ve önceki gün tahliye edilen İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, Bursa'da Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile görüştü. İTO meclis üyeleriyle gayri resmi olarak Bursa'da toplandıklarını belirten Yalçıntaş, bir süre Bakan Çelik ve bareberindekilerle görüştü.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, Yalçıntaş'a projeleriyle ilgili bilgi verdi. Ziyaret anısına Başkan Altepe, Yalçıntaş'a çiniden yapılan vazo hediye etti. Yalçıntaş da Başkan Altepe ve Bakan Çelik'e çini tabak ve tablo hediye etti.
Ziyaret çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Murat Yalçıntaş, "İTO olarak senede iki kez İstanbul dışında meclis üyesi arkadaşlarımızla biraraya geliyoruz. Bu sefer gayri resmi meclis toplantımızı Bursa'da gerçekleştiriyoruz. Meclis Başkanı ve Başkanlık Divanı'ndaki arkadaşlarımızla Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret ettik. Bakanımızın da burada olduğunu göünce ziyaret ettik. Çok güzel görüşme oldu. Belediye başkanımız projelerini anlattı. Bursa
hakikaten çok hızlı büyüyen bir şehrimiz. Çok kısa zamanda İstanbul'u bile zorlayacak altyapıya sahip bir şehir Bursa" dedi.