Has Parti'de Görev Dağılımı Yapıldı

Halkın Sesi Partisi'nde bugün yapılan toplantı sonrasında partinin yetkili kurullarında görev dağılımı yapıldı.

Halkın Sesi Partisi Kurucular Kurulu, Genel İdare Kurulu, Yüksek Disiplin Kurulu ve Danışma Meclisi üyeleri, bugün Genel Başkan Numan Kurtulmuş başkanlığında müşterek bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda partinin kurullarında görevlendirmeler yapıldı. Toplantıda Merkez Yürütme Kurulu'nda yapılan görevlendirme şöyle:
"Teşkilat Başkanı Hayrettin Dilekcan, Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sünnetçioğlu, Tanıtma Başkanı Teoman Rıza Güneri, Halkla İlişkiler ve Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Şeref Malkoç, Eğitim Başkanı Ahmet Demircan, Dış İlişkiler Başkanı Prof. Dr. Çağrı Erhan, İnsan Hakları ve Hukuki İşler Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Yerel Yönetimler Başkanı Musa Demirci, Ekonomik İşler Başkanı Musa Akbal, Kadın ve Aile Politikaları Başkanı Ebru Kurban Yıldız, Çalışma Hayatı ve Sosyal Politikalar Başkanı Prof. Dr.
Zeki Kılıçaslan, Parlamento İlişkiler Başkanı Hüsamettin Korkutata, Üyelerle İlişkiler Başkanı Erol Erdoğan, AR-GE ve Stratejik Planlama Başkanı Hasan Basri Aktan, Mali ve İdari İşler Başkanı Akif Gürdoğan, Genel Sekreter Ekrem Baki".
Halkın Sesi Partisi Kadın Kolları Başkanlığına Ulya Sılay, Gençlik Kolları Başkanlığına Abdulkadir Özel, Denetçiliğe ise Kazım Aslan ve Cafer Güneş getirildi.