Fenerbahçe, Kardemir D. Ç Karabükspor maçı için kampa girdi

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın Kardemir D. Ç Karabükspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, son çalışmasını yaparak kampa girdi.

Sarı - la

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın Kardemir D. Ç Karabükspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, son çalışmasını yaparak kampa girdi.

Sarı - lacivertli ekip, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde akşam saatlerinde basına kapalı yaptığı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve tesislerde kampa girdi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, oyuncuların 3'erli gruplar halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenmanı oyuncular bireysel ve taktiksel çalışmalarla tamamladılar.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştı. Antrenmana tedavi süreci Almanya'da devam eden Özer Hurmacı ile Daniel Güiza katılmadı.

Bu antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı - lacivertli oyuncular, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.

Bilindiği gibi Fenerbahçe - Kardemir D. Ç Karabükspor mücadelesi yarın saat 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak.