Fenerbahçe, İstanbul'daki üstünlüğünü sürdürmek istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta itibariyle kazandığı 27 puanın 23'ünü İstanbul'da toplayan Fenerbahçe, yarın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 19.00'da

Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta itibariyle kazandığı 27 puanın 23'ünü İstanbul'da toplayan Fenerbahçe, yarın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak Kardemir Karabükspor maçında da bu avantajını korumak istiyor.

İstanbul'da oynadığı 9 maçın 7'sinden galip ayrılan sarı – lacivertliler, Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığı derbi mücadelesinden beraberlikle ayrıldı.

İstanbul'da oynadığı 9 maçta 28 gol atan Fenerbahçeli futbolcular, kalesinde ise 9 gol gördü.

İstanbul'daki maçlarda gösterdiği performansla yukarı sıralardaki yerini koruyan Fenerbahçe, bu üstünlüğünü Kardemir Karabükspor maçında da göstermek istiyor.

Sarı – lacivertlilerde sakatlığından dolayı uzun bir süredir takımdan ayrı kalan Emre Belözoğlu ile kart cezası ve yine sakatlığı nedeniyle 4 haftadır forma giyemeyen Lugano'nun da yarınki karşılaşmada görev almaları bekleniyor.

Bu arada Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Caner ve Gökhan Gönül sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular yarınki maçta sarı kart görmeleri halinde gelecek haftaki Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'nin yarınki maça şu 11'le çıkması bekleniyor:

Volkan, Gökhan Gönül, Bekir, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Gökay, Emre, Stoch, Alex, Niang.