Dp Yakutiye İlçe Başkanı Kalaycıoğlu, Erzurum Gündemini Değerlendirdi

Demokrat Parti (DP) Yakutiye İlçe Başkanı Raci Kalaycıoğlu, Erzurum gündemine ilişkin konuları değerlendirdi.

Dp Yakutiye İlçe Başkanı Kalaycıoğlu, Erzurum Gündemini Değerlendirdi
Parti İl Binasında düzenlenen toplantıda konuşan DP İlçe Başkanı Raci Kalaycıoğlu, Üniversiade 2011 Kış oyunları, şehrin içme suları ve ithal et konusunda açıklamalarda bulundu.
Kalaycıoğlu, "Bizler Türkiye'mizin güzide şehri Dadaşlar diyarında yaşıyoruz. 2011 Kış oyunları Erzurum'un Türkiye'ye ve Dünya'ya tanıtılması açısından çok önemli bir görev alacaktır. Fakat 2011 Kış Oyunları Koordinatörü Bekir Korkmaz'ın tanıtım ile ilgili açıklama yaparak tanıtımda geç kaldık demesi düşündürücü. Burada başta belediyeler ve sivil toplum örgütleri şehre oyunlar ile ilgili yeteri kadar heyecan vermiyor." dedi.
Şehrin içme sularının halen temizlenmemiş olması konusuna değinen DP Yakutiye İlçe Başkanı Raci Kalaycıoğlu, halkın halen tarihi çeşmeler önünde büyük kuyruklar oluşturmasının düşündürücü olduğunu vurguladı.
Kalaycıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;
"Eğer bu gerçekler dile getirilmiyorsa, bunlar birer demokrasi ayıbıdır. İşte bu gerçekle yola çıkarak ana muhalefet partisi CHP'yi de başarısız kılmıştır."
Son olarak Türkiye'nin et ithal etmesi konusu ile ilgili konuşan Başkan Raci Kalaycıoğlu, tarım bakanlığının yürüttüğü politikanın yanlış olduğunu ve bu sebeple tarım alanındaki başarısızlığın sonucunda Türkiye'nin et üreten değil et ithal eden bir ülke haline geldiğini söyledi.