Dövüp Ölüme Terk Ettiler

Muğla'da yıkılan eski bir evin önündeki çukurda kanlar içinde bulunan ve mahallenin gençleri tarafından darp edildiği iddia edilen şahıs hayatını kaybetti.

Dövüp Ölüme Terk Ettiler
Muğla merkez Karamehmet Mahallesi Camcı Sokak'tan yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Alişan Mutlu (58) isimli kişinin sökülen ağacın oluşturduğu çukur içinde kanlar içinde yattığını görüp 112 ekiplerine haber verdi. Alişan Mutlu, aşırı kan kaybı nedeniyle ambulans gelmeden hayatını kaybetti.
Camcı Sokak'ta eski bir binada yaşadığı öğrenilen ve mahalle sakinleri tarafından "hayvanlara cinsel istismarda bulunduğu" iddiasıyla bir süre önce hakkında "Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet"ten işlem yapıldığı öğrenilen Alişan Mutlu'nun, aynı gün mahallenin gençleri ile tartıştığı ve taş yağmuruna tutulduğu öne sürüldü.
Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sürerken, yapılan araştırma sonucunda Mutlu'yu darp ettiği iddiası ile A.Ç. (25) ve A.B.Ö. (20) isimli şahıslar gözaltına alındı. Alişan Mutlu'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere Muğla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.