Chp'den Ak Parti'ye Yanıt

CHP Zonguldak İl Başkanı Av. Osman Yayla, beraberindekiler ile birlikte düzenlediği basın toplantısında AK Parti'yi hedef aldı.

Chp'den Ak Parti'ye Yanıt
Geçtiğimiz günlerde AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve AK Partili belediye meclis üyelerinin düzenlediği basın toplantısına cevap veren Yayla, açıklamalarında şöyle dedi:
"29 Mart 2009'da yapılan yerel yönetimler seçimlerinin üzerinden 19 ay geçti. CHP'li Zonguldak Belediyesi 19 aydır İsmail Eşref'in belediye başkanlığında yönetilmektedir. İktidar partisi AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve AK Parti'li belediye meclis üyelerinin yaptığı basın açıklamasını şaşkınlıkla karşıladığımızı belirtmek istiyoruz. Kendilerinin çok unutkan olduğunu düşündüğümüzden 29 Mart 2009 öncesi AK Parti'li Belediye Başkanı tarafından yönetilen Zonguldak Belediyesi'nin o tarihlerde içinde olduğu durumu hatırlatmak istiyoruz. 29 Mart 2010 tarihinden öncesine dönelim: Çalışanın maaşını düzenli ödemeyen AK Parti'li belediye, çalışanıyla toplu sözleşme masasına oturmaktan çekinen ve bunu Kamu İş Yönetimi'ne havale eden, Aldığı malın parasını ödeyemeyen, esnafın mal vermediği, piyasa itibari bitmiş, emeklisine para verememiş, ödemeyi taahhüt ettiği taksitleri bile verememiş, kapısında her gün eylem yapan, kışın ortasında fuel oil parasını veremediğinden kaloriferlerin yanmadığı, çalışanların paltoyla olmak zorunda oldukları soğuk Ak Partili belediye, başkanlık kapısında halkın, muhtarların, daire müdürlerinin saatlerce bekleyip giremediği, girebilenlerinde hakarete uğradığı halktan kopuk Ak Partili belediye, tüm resmi dairelerle ve esnafla kavgalı, iletişimden yoksun her şeyi ben bilirim anlayışında olan AK Partili belediye. AK Parti'li Belediye meclis üyeleri ve il başkanı Hamdi Uçar'ın hayalini bile kuramadıkları yaptıklarımızın çok kısa süre içinde gerçekleşmesinden ve bundan sonra yapacaklarımızdan duydukları rahatsızlığın bir sonucu olarak unutkan olma arzusundalar. Yaptıklarımız ezberlerini bozdu. CHP'nin emin ve hızlı adımlarla iktidar yürüyüşünden duydukları kaygının sonucu telaş içindeler."