Binay Koçak'tan Adana'da Konser

Ses sanatçısı Binay Koçak, bu kapsamda Türkiye genelinde bir dizi konser projesini yaşama geçirdiklerini ve 11 Aralık'ta Büyükşehir Belediyesi'nde vereceği konsere Adanalıları davet etti.

Binay Koçak'tan Adana'da Konser
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Koçak, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve ÇGC Genel Sekreteri Mustafa Gümüşdamla'yla uzun süre sohbet etti.
Esendemir ve Gümüşdamla'yı 11 Aralık'ta Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda vereceği özgün halk müziği konserine davet eden Koçak, konserlerinin bir proje kapsamında Ankara, İstanbul, İzmir, Denizli, Muğla, Aydın, Gaziantep, İskenderun ve Malatya'da da süreceğini belirtti.
Koçak, Türkiye'nin geçmiş dönemlerinde yaşanan olaylara değinerek, "Bugün toplumumuzu yürütmek, koşturmak, düşündürmek için çok çaba sarf ediyoruz ama herkes 'Dinleniyorum' diyor. Evet, Türk halkı gerçekten yatmış sırtının üzerinde dinleniyor. Telefon dinlenmesi değil. Benim yaptığım sanatımda artık halkı bilinçlendirmek, düzgün bir kalıbın içerisine sokmak. Çünkü başka bir vatanımız, toprağımız yok" diye konuştu.
Koçak, tüm Adanalıları 11 Kasım'da 16.00'da Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'ndaki konserine davet etti.