Bakan Çelik, Ovaazatlılardan Oy İstedi

Yarın belediye başkanını seçecek olan Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Ovaazatlı'ya gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, belde halkından oy istedi

Yarın belediye başkanını seçecek olan Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Ovaazatlı'ya gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, belde halkından oy istedi. Hükümet olarak verdikleri bütün sözleri yerine getirdiklerini söyleyen Çelik, ''Alnımız açık. Hiç çekinmeden bütün Türkiye'yi geziyoruz'' dedi.
Belde meydanında AK Parti Bursa milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte halka seslenen Çelik, ''İktidar partisi olarak 8 yıldır hangi sözü verdiysek yerine getirdik, alnımız açık. Laf üretmedik, vaat ettiklerimizi bir bir yerine getirdik. Ovaazatlı'nın talepleri var. 6 ay içinde bu talepleri yerine getirmezsek, 7 ay sonraki seçimlerde sizden oy istemiyoruz. Eğer yaparsak 2 kat daha hizmet geleceği sözünü veriyorum" dedi.
AK Parti hükümetinde Türkiye'nin her köşesine hizmet gittiğini kaydeden Çelik, "Karaköy var Mustafakemalpaşa'da, bir gecede yandı, kül oldu. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş bir hizmet yaptık. 'Kış gelmeden evinizi teslim edeceğiz' dedik. O dönemde muhalefet, 'Atıyorlar, yapamazlar' dedi. Yangın nisanda çıktı. Aralıkta Karaköylüler evlerini, ahırlarını teslim aldılar. Ne dediysek yaptık. 8 yıldır kime hangi sözü verdiysek yerine getirdik. Alnımız açık. Laf üretmedik, söylediklerimizi yerine
getirdik. Eğer adayımız İlhan Gürtaş seçilirse, sağ yanında, hükümetin bakanı olarak ben ve bütün milletvekillerimiz olacak. Solunda ise Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile diğer ilçe belediye başkanlarımız yer alacak" şeklinde konuştu.
Belde halkının biber kurutma tesisi ihtiyacı olduğunu bildiklerini söyleyen Çelik, seçimi kazanmaları halinde belediye bütçesine 1 milyon TL aktaracaklarını ve en kısa zamanda tesisi kuracaklarını vaat etti. Miting sonrasında Bakan Çelik ve beraberindekiler Ovaazatlı'yı gezerek beldenin eksiklikleri hakkında bilgi aldılar.
(OS-MŞ-EA-Y)