Bahçeli, Arınç'la ilgili soruları yanıtsız bıraktı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, "Biz bu konuşmalardan toptan tüfekten korkmayız." sözleriyle eleştirdiği MHP Genel Başkanı Devle

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, "Biz bu konuşmalardan toptan tüfekten korkmayız." sözleriyle eleştirdiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Arınç'a yanıt gelmedi.

Bir dizi açılışa katılmak üzere Hatay'a gelen Bahçeli, gazetecilerin Arınç'ın, "Bahçeli'nin tehdit kokan sözlerine son derece üzüldüm. Benim ismimi sokaktan biri gibi ağzına alıp söyledikleri ile bizi korkutmaya dönük olduğu anlaşılıyor." sözlerinin sorulması üzerine soruları yanıtsız bıraktı.

Hatay'da; Antakya, Erzin, Dörtyol, Payas, Kumlu, Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçelerini ziyaret edip Kırıkhan'da kendi adını taşıyan otogarın açılışını yapan Bahçeli, Hatay gezisinin üçüncü gününde Hatay teşkilatındaki kadınlarla bir araya geldi.

Bahçeli, Antakya Otoman Palace'de MHP Hatay İl Kadın Kolları organizesinde yaklaşık bin 500 kadına hitap etti. Bu gece de Antakya'da kalacak olan Bahçeli, yarın Belen Belediyesi hizmet binasının açılışını yaptıktan sonra Karayılan Belediyesi'ni ziyaret edecek.

Bahçeli, daha sonra Mersin'e geçecek.