Bağımsız Türk Kadınlar Derneği'nden Mhp Ve Chp'ye Ziyaret

Kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 76.yıl dönümü dolayısıyla Türk Kadınlar Derneği Kayseri Şubesi MHP ve CHP'ye ziyarette bulundu.

Bağımsız Türk Kadınlar Derneği'nden Mhp Ve Chp'ye Ziyaret
Parti ziyaretlerinde, kadınlara yönetimde daha fazla yer verilmesi hakkında temennilerde bulunan dernek üyeleri, partililere istek ve dileklerini dile getirdi.
Ziyarette konuşan grup sözcüsü Fatma Yücel, apolitik bir grup olduklarını belirterek, hangi parti yönetiminde kadınlara daha çok yer verirse o partiyi destekleyeceklerini söyledi. Yücel, "Seçimlerde kadın adaylar bağımsız oy kullanabilmeli hiçbir ekonomik ve aile baskısı altında kalmadan oy verebilme" dedi.
Diğer grup sözcüsü Gülay Yakuboğlu ise yaptığı konuşmasında, "Amacımız parlamentoda kadın sayısını artırmaktır. Kadın-erkek ayrımcılığı zihniyetinin değişmesi gerekiyor. Kadınlara pozitif bir ayrımcılık tanınmalı" şeklinde konuştu.
MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Türk Kadınlar Derneği Kayseri Şubesi üyelerine teşekkür edere, bir işte kadınlar yoksa orada başarılı olunmasının mümkün olmadığını belirtti.
CHP İl Başkanı Enver Özdemir ise Türk kadınının tarihteki başarılarından söz ederek, "Milli Mücadelede erkeklerle omuz omuza çarpışan kadınımız yok sayılamaz" ifadelerinin kullandı.