Aydınlı Ülkücüler Adü'de Yaşanan Olayları Kınadı

Ülkü Ocakları Aydın Şubesi üyeleri, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Merkez Kampusunda bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu Aydın Yurt Müdürlüğü'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen ve dört öğrencinin yaralandığı olayları kınadı

Aydınlı Ülkücüler Adü'de Yaşanan Olayları Kınadı
Ülkü Ocakları Aydın Şubesi üyeleri, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Merkez Kampusunda bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu Aydın Yurt Müdürlüğü'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen ve dört öğrencinin yaralandığı olayları kınadı.
Türkiye'de çatışma ve kaos ortamı oluşturma tezgahının güpegündüz ortaya çıktığını iddia eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Pehlivan, "Ülkesini ve milletini aşkla seven imanlı gençliğimiz, bu konuda adım atması gereken makamların devlet görevlileri olduğunu bilmektedir. Ülkücüler buna uygun hareket etmekte ve şuurlu bir biçimde adım atmaktadır. Ülkücü gençlik; hiçbir şekilde bu kanlı ve kirli emellerin bir parçası olmayacak; memleket ve millet geleceğini tehlikeye atmak isteyen hain zümrelerin oyununa gelmeyecek ve itidalli duruşunu her zaman olduğu gibi bugün de muhafaza edecektir. Ülkücüleri sokakta, kavgada ve çatışma ortamının içerisinde görmeyi ümit eden zehirli fitne odaklarının bu art niyetli senaryosunun sahnelenmesine imkân vermemek anlamında tereddütsüz ve şüphesiz bir kararlılık içerisinde olduğumuzu herkese ilan ediyoruz" dedi.
Yurtta anarşi oluşturarak bundan fayda sağlamaya çalışanların bir süredir Türkiye'nin geleceğini yetiştiren ilim-irfan yuvalarını ve üniversiteleri kendilerine hedef seçtiğini ileri süren Pehlivan, "Yetkililerin görevlerini yerine getirmeleri, bu menfur saldırının mümessillerine gereken adlî işlemin ivedilikle uygulanması ve adaletin eksiksiz biçimde tecelli etmesi bu süreçteki en büyük temennimizdir. Bu vesileyle; yaralanan arkadaşlarımıza acil şifalar diliyor, camiamız nezdinde bütün Türk Milletini, sağduyulu, itidalli ve akil davranmaya davet ediyoruz" diye konuştu.