Ankaragücü-Sivasspor maçı ardından

Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat ilk yarıyı 20 puan barajı üzerinde bitirmelerinin başarı olacağını söyledi.

Ligde sıkıntılı günler geçiren iki

Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat ilk yarıyı 20 puan barajı üzerinde bitirmelerinin başarı olacağını söyledi.

Ligde sıkıntılı günler geçiren iki takımın mücadelesinde Ankaragücü ile Sivasspor 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, birçok sıkıntıyla uğraştıklarını ilk yarıyı 20 puan barajı üzerinde bitirmelerinin başarı olacağını belirtti.

Hedeflerine ulaşmaları için önlerinde zorlu iki maç kaldığını dile getiren genç çalıştırıcı maç ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı, "Sivas'ın nasıl bir oyun sergileyeceğini biliyorduk. Dönen toplarda daha iyi çıkışlar yapsak sonuç farklı olurdu. Birçok pozisyondan yararlanamadık. Bunlar futbolda olan şeyler oyuncularıma kızmıyorum. Son dakikalarda maçı kazanabilirdik ama olmadı. Artık ortada 6 puan var. Bu maçlarda alacağımız puanlarla bu çalkantılı dönemde 20 puan barajına çıkmak başarıdır."

Öte yandan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, iki haftadır Ankara'da maç oynadıklarını ve 6 puan hedefledikleri iki karşılaşmadan 2 puan alabildiklerini söyledi.

Oynanan oyundan son derece memnun olduğunu sözlerine ekleyen Çalımbay, "Oynadığımız hem Gençlerbirliği hem de Ankaragücü maçlarında basit goller yedik. Ama oyundan hiç kopmadık. Biraz daha dikkatli olsak iki maçı kazanabilirdik. Önümüzde Konya ve Fenerbahçe maçları var. Bu sıkıntılı dönemden çıkmak için mutlak galip gelmeliyiz. Sergilediğimiz oyunun üzerine çıkıp devre arasında en iyi şekilde değerlendirip rahatlamalıyız." dedi.