AK Parti Silifke İlçe Başkanı Köroğlu: Misyonumuzda küsmek yok

Mersin'in Silifke ilçesi AK Parti İlçe Başkanı İsmail Köroğlu, kamuoyunda TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvek

Mersin'in Silifke ilçesi AK Parti İlçe Başkanı İsmail Köroğlu, kamuoyunda TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Prof. Dr. Zafer Üskül, ilçe yönetiminin 'Küs' olduğu şeklindeki iddiaları cevapladı. Başkan Köroğlu, "Siyasi literatürümüzde küsmek yok, sevgi, hoşgörü ve dayanışma içinde hizmet etmek var." dedi.

Başkan Köroğlu, "Hepimiz aynı hedefe hizmet ediyoruz, bu çalışmalarda küserek olmaz, dayanışma içinde olur, Siyasette hiç birimizin ne kendi aramızda ne de halka hizmet esnasında birimize küsme gibi bir lüksü yok." diye konuştu.

Zafer Üskül'ün eski ilçe yönetiminin genel merkez tarafından görevden alınıp yeni ilçe yönetimiyle de küs şeklindeki söylentilerin iddiadan ibaret olduğunu vurgulayan Başkan Köroğlu, "Ne zafer hocamız bize ne biz birbirimize, ne de yönetimimiz Zafer Hocamıza küs değiliz. Hocam biz atandığımız zaman geldi hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ve ardından kimse ile dargın olmadığını söyledi. Bizlere çalışmalarınızda başarılar diledi. Hepimiz aynı hedefe hizmet ediyoruz, bu çalışmalarda küserek olmaz, dayanışma içinde olur. Siyasette ne kendi aramızda ne halka hizmet esnasında birimize küsme gibi bir lüksümüz yoktur." şeklinde konuştu.

İlçe yönetimi vekil ayırt etmez diyen Başkan Köroğlu, yönetimin herkesle barışık bir şekilde çalıştığını söyledi.Başkan Köroğlu, "Onlar bizim milletvekillerimiz ve hizmeti hep birlikte yapacağız. Bu nedenle hiçbir şekilde bir ayrım yapmayız, yapamayız. Eski ilçe Başkanı Arslan Türe ile devamlı istişare halindeyiz. Biz misyonumuz gereği, ayrıştıran değil, birleştiren, ötekileştiren değil kucaklayan ve herkesi din,dil, ırk, ve cinsiyet ayırt etmeden yaratılanı seviyoruz yaratandan dolayı." diye konuştu.