Ak Parti İl Kadın Kolları Seçim Startı Verdi

AK Parti İl Kadın Kolları seçim startını verirken, programa katılan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, çalışmalarından dolayı tüm bakanları kahraman olarak gördüğünü belirtti.

Ak Parti İl Kadın Kolları Seçim Startı Verdi
AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, düzenlediği programla seçim startını verirken, toplantıya Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ilçe kadın kolları başkanları ve üyelerinin yanı sıra AK Partili kadın üyeler katıldı.
Toplantıda ilk olarak konuşan Başkan Sevil Camuzcuoğlu, her başarılı işte mutlaka kadınların olduğunu belirterek, toplum yaşamında kadının önemine vurgu yaptı. Camuzcuoğlu, "Bizler hizmet için buradayız. Her başarılı erkeğin arkasında sizleri görüyoruz. Onun için birbirimizin kıymetini bileceğiz, erkeklerimizi başarılara taşıyacağız, çocuklarımızı ülkesine milletine yakışır şekilde yetiştireceğiz ve evimizin öğretmeni olacağız. Her yerde hizmet için var olacağız. Bu bir kulluk vazifesi, bizler buralarda bunun için varız" dedi.
Ardından, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise seçim startı toplantısının hayırlı olmasını diledi. AK Parti'nin başarısının birlik, beraberlik ve ahenk içinde çalışmasından kaynaklandığını belirten Yıldız, "Başbakanımızdan, bakanlarımıza, milletvekillerimizden belediye başkanlarımıza ve kademenin en üstünden en altına kadar her birimizin birlik beraberlik ve bir düzen içerisinde hareket ediyor. Memleketimizin düze çıkmasının yolu, dünyadaki yerini alması, çocuklarımızın geleceğine emin olarak bakabilmemiz AK Parti'nin bu düzenli çalışması sayesinde olacaktır" şeklinde konuştu.
Türkiye'nin dünyadaki önemine vurgu yapan Yıldız, "Yıllarca tüm komşularımızla münasebetlerimiz hep kötüydü. Dış politikada sıfır sorunla ortaya çıkmışız ve bu yolda da çok başarılar kat ediyoruz. Türkiye dünyadaki yerini yavaş yavaş temin etmeye çalışıyor. Ben bu çalışmalardan dolayı Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'nu bir kahraman olarak görüyorum. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız da enerji politikaları hususunda dünyada belirli bir konuma gelmeye gayret ediyor. Yaptığı gayretli çalışmalar ve fedakarlıkları nedeniylede Enerji Bakanımız bir kahramandır. Başbakanımız önderliğinde tüm bakanlar kurulumuz kahramanlar ordusudur" ifadelerini kullandı.
Son anket çalışmaları hakkında da bilgi veren Yıldız, "AK Parti'nin oy oranının yükseklerde olduğunu görüyoruz ve bu oranı daha da çoğaltmak zor değil" dedi.