Ak Parti'den Engellilere Sazlı Sözlü Eğlence

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle kent genelinde bulunan engelli vatandaşlara yönelik sazlı sözlü eğlence düzenlendi.

Ak Parti'den Engellilere Sazlı Sözlü Eğlence
Gazi Köşkü Kır Sofrası'nda düzenlenen eğlenceye; AK Parti İl Başkanı M. Baki Aksoy, İl Sosyal İşler Başkanı Erdal Erdal, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Demir, Gençlik Kolları üyeleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.
Programa katılan vatandaşlara hitaben konuşan İl Başkanı M. Baki Aksoy, 'engelli' deyimini sevmediğini ve kullanmak istemediğini belirterek, "Ben de bir engelliyim çünkü gözlük kullanıyorum. Ama bence bedenimizde olan bazı eksiklikler veya bedensel sorunlar nedeniyle yapamadığımız şeyler sonucunda kişilere engelli denilmesi doğru değildir. Biz engelli vatandaşlarımıza elimizden gelen bütün imkanlar doğrultusunda yardım etmeye çalışacağız. Bugün de burada bizlerle beraber olduğunuz için teşekkür ederim"
şeklinde konuştu.
İl Başkanı M. Baki Aksoy programa katılan bütün misafirlerin tek tek elini sıkarak sorunlarını dinlerken, gecenin ilerleyen saatlerinde çalan Diyarbakır Eyvan müzikleri eşliğinde engelli vatandaşlarla birlikte halay çekildi.