Ak Parti Buca Kadın Kolları Engellilere Moral Verdi

AK Parti Buca Kadın Kolları Teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Buca'da bulunan 9 Eylül Özel Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler

AK Parti Buca Kadın Kolları Teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Buca'da bulunan 9 Eylül Özel Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler. 150 engelli öğrenciyle birlikte öğle yemeği yenilerek ardından palyaço, illüzyonist gösterisi ve müzik eşliğinde çocuklara moral verildi. Ziyarete Buca Kadın Kolları Başkanı Şebnem Özal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Nesrin Ulema ve başkan yardımcıları katıldı.
Buca Kadın Kolları Başkanı Şebnem Özdal engelliler gününde verdiği mesajda AK Parti hükümetinin engelliler hakkında yaptığı hizmetlerin azımsanamaz olduğunu hükümetimizin bu konuda üstün bir çabayla engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin her zaman yanında olduğunu söyledi. İl kadın Kolları Başkanı Nesrin Ulema ise "2005 yılında hükümetimizin çıkarmış olduğu Özürlüler Kanunu ile engellilerimizin sosyal yaşama katılımları noktasında hem sosyal yaşam hem de iş edinme ile ilgili çok büyük aşama kat ettik. Tabi ki yeterli değil. Engellilerimizle ilgili yapılacak daha çok işimiz var. Ama 12 Eylül'de gerçekleştirilen Anayasa değişikliği ile zaten yaşlılarımız, engellilerimiz ve kadınlarımızla ilgili bundan sonra pozitif ayrımcılığın da önü açılmış oldu" dedi.