Adapazarı Belediyesi Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Dağıtıldı

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Fotoğraf sanatçısı Hüsnü Gürsel anısına düzenlenen Sakarya'nın Turistik Değerleri konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi

Adapazarı Belediyesi Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödülleri Dağıtıldı
Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Fotoğraf sanatçısı Hüsnü Gürsel anısına düzenlenen Sakarya'nın Turistik Değerleri konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.
Deprem Müzesi konferans salonunda düzenlenen törene Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Fevzi Kılıç, Adapazarı Belediyesi Başkan vekili Erol Aydın, Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk, Hüsnü Gürsel'in oğlu Marmara Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Barbaros Gürsel ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Barbaros Gürsel, Adapazarı Belediyesi yetkililerine babasının adına düzenledikleri bu yarışma için teşekkür ederken, katılımın yüksek olmasının kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.
98 katılımcının toplam 404 eserle katıldığı yarışmada birinciliği İhsan Korkut kazandı. Korkut'a ödülünü Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Fevzi Kılıç verdi. Yarışmada ikinciliği Nuri Çoban kazanırken üçüncülüğü ise Nevzat Yıldırım elde etti. Gökhan Alpdoğan, Mustafa Gezer ve Hakan Kalmış mansiyon ödülüne layık görüldü. Özel ödüllerinde verildiği yarışmada SAGÜSAD özel ödülünü Murat İbranoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası özel ödülünü Mustafa Gezer, Slow Food özel ödülünü Hadi Arslan, Taraklı Belediyesi özel ödülünü ise Nevzat Yıldırım kazandı. Jüri üyeliklerini İbrahim Zaman, Prof. Dr. Barbaros Gürsel, Servet Sezgin, Cihat Çavdar ve Özkan Gümülcineli'den oluşan heyetin sergilenmesine karar verdiği 42 eserin sergisinin açılışı da ödül töreninin ardından yapıldı.