Vali Çakacak'tan Özürlü Öğrencilere Ziyaret

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Vala Gedik İlköğretim Okulu ve İş Okulu'nu ziyaret etti

Vali Çakacak'tan Özürlü Öğrencilere Ziyaret
Uşak Valisi Özdemir Çakacak, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeniyle Vala Gedik İlköğretim Okulu ve İş Okulu'nu ziyaret etti. Vali Özdemir Çakacak, okulda eğitim gören özürlü öğrencilerle yakından ilgilenerek, öğretmenlerden yapılan eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.
85 öğrencinin eğitim gördüğü okulda sınıfları gezen Vali Özdemir Çakacak, öğrencilerle sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Eğitim desteğinden dolayı hayırsever Halil Kaya Gedik'e teşekkür eden Vali Özdemir Çakacak ziyarette yaptığı konuşmada; "Hayırsever Halil Kaya Gedik eğitime verdiği destekle önemli olan eksikliklerin giderilmesini sağlamıştır. Vala Gedik İlköğretim Okulu ve İş Okulu'nda eğitim gören öğrencilerimizin eğitimlerinin yanı sıra el becerilerinin de arttırıcı çalışmalar yapılmaktadır. Böyle önemli bir eğitim kumrunu şehrimize kazandırdığı için tekrar Halil Kaya Gedik ve ailesine teşekkür ediyorum" dedi.