Tekirdağ Belediyesi-ziçev Özel Oyunları 8 Aralık'ta Başlayacak

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, "Bu yıl 6.'sını düzenleyeceğimiz Tekirdağ Belediyesi-Ziçev Özel Oyunlarına tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

Tekirdağ Belediyesi-ziçev Özel Oyunları 8 Aralık'ta Başlayacak
Tekirdağ Belediyesi-Ziçev Özel Oyunlarının 6.'sı bu yıl Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. 8 Aralık 2010 Çarşamba günü saat 11.00'de başlayacak özel oyunlara bu yıl Tekirdağ Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı, Tekirdağ İlköğretim Okulu ve İş Okulu, Tekirdağ Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Edirne Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Edirne Özel Arda Özilke Özel Eğitim Okulu, Edirne İlköğretim Okulu ve İş Okulu, Edirne Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi, Keşan
Gazi İlköğretim Okulu ve İş Okulu, Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu ve İş Okulu, Uzunköprü İlköğretim Okulu ve İş Okulu katılacak.
Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, engelleri hep birlikte aştıklarını belirterek, "Engelli kardeşlerimiz için Tekirdağ Belediyesi olarak her türlü çalışmayı yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Bu yıl 6.'sını düzenleyeceğimiz özel oyunlarımıza da tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.