Mhp Genel Başkanı Bahçeli'nin Hatay Gezisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Dörtyol'da artık kardeşlik görüntüleri yaşanmalı" dedi.

Mhp Genel Başkanı Bahçeli'nin Hatay Gezisi
Dörtyol'da Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve partililer tarafından karşılan Genel Başkan Bahçeli, ilk olarak belediye binasını ziyaret etti. Belediye binasını ziyaretinin ardından Dörtyollulara hitap eden Bahçeli, özellikle 4 tane polisin şehit edilmesinin ardından çıkan olayları değerlendirdi. Bahçeli cümlelerine, "Sevgili Dörtyollular artık birlik ve dirlik olma zamanı. Bazı olaylar yaşandı bitti. Ama artık Dörtyol bu provokasyonlara gelmemeli. Ondansın, bundansın gibi cümlelerin hedefi ve odağı
olmayın. Bakın içinizde yaşayan ve yıllar önce doğudan buraya gelen kardeşleriniz artık Dörtyollu. Sizlerden biri onlar. Yaşanan olaylarda birilerinin dolduruşuna gelmeyin. Kapalı kapılar arkasında karar verip, sizleri galeyana getirmek isteyenlere müsaade etmeyin. Gizli odakların, gizli bilgiler veriyorlarmış gibi sizi sokaklara dökmesine izin vermeyin. Bakın Dörtyol'da MHP dediniz. Genel iktidarda MHP deyin ve bu düzene bir son verelim. Burada emniyet teşkilatımıza, güvenlik kuvvetlerimize çok iş
düşüyor. Çıkan olaylarda göstermiş oluğu başarıdan dolayı güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Ancak tüm bunlar yaşanırken seyirci kalan ve asıl provokasyonu yapan İçişleri Bakanını kınıyorum. Bir gün oradan inecek ve halkın arasında olacak. Bu milleti ayırmaya, bölmeye kimsenin gücü yetmez. İşte Dörtyol, işte Türkiye. Dörtyol'da artık kardeşlik görüntüleri yaşanmalı" dedi.
Dörtyol'dan sonra Payas'a geçen Bahçeli burada da yoğun bir kalabalıkla karşılaştı. Payaslılara seslenen Bahçeli, "İşte dibinizde sanayi kuruluşları, Türkiye'nin kalbi Payas'ta atıyor. Artık Payas ilçe olmayı hak ediyor. MHP'yi iktidar yapın. Payas'ı ile yapalım" dedi.