Kuşadası- Kirazlı Yolu Genişletiliyor

Yapıldığı günden beri hiçbir bakım yapılmayan ve Kuşadası'nı Kirazlı köyüne bağlayan karayolunu genişletme çalışmaları başladı.

Kuşadası- Kirazlı Yolu Genişletiliyor
Kuşadası Belediyesi tarafından yapılacak yol 30 metre genişliğe ulaşacak ve Kuşadası girişindeki 1,5 kilometrelik bölümü de ışıklandırılacak.
Kuşadası ile Aydın arasında minibüslerin de yoğun olarak kullandığı en işlek yol olmasına rağmen uzun yıllardır tamir yüzü bile görmeyen Kirazlı Köyü yolundaki genişletme çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak.
Perişan haldeki stabilize asfaltın tamamen söküleceğini ve Kuşadası'na yakışan beton asfalt yapılacağını açıklayan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, yolun toplam 8 kilometre olacağını söyledi. Yolun Kuşadası girişinden itibaren 1,5 kilometrelik bölümünün ışıklandırılacağını anlatan Başkan Altungün, "8 metre genişliğindeki delik deşik Kirazlı yolu, toplam 30 metre genişliğe ulaşacak. Kuşadası'na üç önemli girişten biri olmasına rağmen yıllardır ihmal edilen Kirazlı yolu ile ilgili çok şikayet alıyorduk. 4 şeritli bölünmüş yol olarak tasarlanan Kirazlı yolu tamamlandığında, Kuşadası'na yakışan bir yol daha kazandıracağız" dedi.