Kurduaktepe Köyü Derneği'nden İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'ya Teşekkür Ziyareti

Kurduaktepe Köyü Derneği yöneticileri, İl Genel Meclisi Başkanı Şavata'yı ziyaret etti.

Kurduaktepe Köyü Derneği'nden İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'ya Teşekkür Ziyareti
Kurduaktepe Köyü Derneği yönetim kurulu, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'yı makamında ziyaret ederek, bu yıl yapımına başlanılan Malatya'nın Hekimhan ilçesi ile Sivas'ın Kangal ilçesi grup yolunun yapımından dolayı gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkürlerini sundu.
Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Battal Özpolat, Malatya'da İl Genel Meclisi başkanı Naci Şavata ve ekibinin köylere hizmet götürme anlamında bir çok başarılı ve örnek projelere imza attıklarını, bunlardan birinin de Taşoluk grup yolunu olduğu söyledi. Bu yıl yapımına başlanılan Taşoluk grup yolu üzerinde bulunan köyün Aktepe Köyü'ne ulaşımın çok zor şartlarda sağladığını aktaran Özpolat, bu grup yolunun yapılması ile Malatya'dan köyümüze ulaşımın 30 kilometre kısaldığını ayrıca
grup yolunun çok verimli bir yol olduğunu kışın dahi ulaşımın çok rahat bir şekilde sağlanacak bir konumda olması sebebiyle projenin çok önemli olduğunu belirtti.
Naci Şavata ise yaptığı konuşmada, il genel meclisi olarak, tüm köylere hizmet götürme anlamında yoğun çaba sarf ettiklerini, Taşoluk grup yolunun ne kadar önemli olduğunu bildiğini, yolun eksikliklerinin en kısa sürede giderilmeye çalışılacağını kaydetti.