Gazi Ameliyat Oldu

Bir süre önce Bitlis'in Tatvan ilçesinde askerlik hizmeti yaparken, çıktığı bir operasyonda yaralanan Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde ikamet eden gazi İbrahim Şahan GATA'da ortopedi bölümünde ameliyat olduğu bildirildi

Gazi Ameliyat Oldu
Bir süre önce Bitlis'in Tatvan ilçesinde askerlik hizmeti yaparken, çıktığı bir operasyonda yaralanan Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde ikamet eden gazi İbrahim Şahan GATA'da ortopedi bölümünde ameliyat olduğu bildirildi.
Afyonkarahisar Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Kumartaşlı açıklamasında, "16.07.2010 tarihinde Bitlis Tatvan'da askerlik hizmetini yaparken operasyonda yaralanan Çay ilçesi Koçbeyli kasabasında ikamet eden piyade er İbrahim Şahan GATA ortopedi bölümünde ameliyat oldu" ifadelerine yer verdi.
Kumartaşı açıklamasında, 23 Mart 2007 tarihinde şehit olan piyade er İsmail Yetişkin'in Taşoluk'ta yaşayan ve iki yıl önce geçirdiği kazanın ardından ayağı 6 santim kısalan şehit babası Mevlüt Yetişkin'in ise 26 Ekim 2010 tarihinde GATA'da başarılı bir ameliyat geçirerek ayağındaki kısalığın giderildiği bildirdi.