Fahri Çocuk Polis Projesi

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce anaokulu öğrencilerine yönelik olarak geçen yıl başlatılan "Fahri Çocuk Polis" projesi bu yıl da devam ediyor

Fahri Çocuk Polis Projesi
Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce anaokulu öğrencilerine yönelik olarak geçen yıl başlatılan "Fahri Çocuk Polis" projesi bu yıl da devam ediyor. Proje kapsamında Hamidiye Anaokulu öğrencilerine 'Çocuk Polis Kimliği' ve çeşitli hediyeler verildi.
Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce anaokulu öğrencilerine yönelik geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında başlatılan "Fahri Çocuk Polis" projesi aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Hamidiye Anaokulunda bir program düzenlendi. Programda minik öğrencilere trafik konulu çeşitli çizgi filmler izletilerek bilgiler verildi.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nde görevli polislerle sohbet edip eğlenen minik öğrencilere çeşitli sorular soruldu. Sorulan sorulara ilginç cevap veren minik öğrenciler alkışlanarak hediyeler verildi.
Emniyet Müdürü Zülfikar Sökmen yaptığı açıklamada, amaçlarının geleceğimizin teminatı olan çocuklara, polisliği sevdirmek ve hepsinin gönüllü ve sorumlu bir vatandaş olarak yetişmelerine yardımcı olmak olduğunu söyledi. Sökmen, "Düzenlediğimiz bu programda çocuklarımızın sorumlu bir birey olarak yetişmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Bu nedenle minik öğrencilere 'Fahri Polis Kimliği' ve çeşitli hediyeler vererek onları polis ve trafik konularında bilgilendirdik" dedi.