Datça'da Renkli Engelliler Günü Kutlaması

Muğla'nın Datça ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan palyaçolar, engelli çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Datça'da Renkli Engelliler Günü Kutlaması
Datça Belediyesi katkılarıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Datça Lions Klubü Başkanı Almilla Kafalı, "Rehabilitasyon merkezinde daha çok engelli vatandaşımıza ulaşabiliyorduk. Ancak rehabilitasyon merkezi kapandı. İşimiz şimdi daha zor ancak. Datça Lions Kulübü olarak engelli vatandaşlarımızı bir gün değil her gün hatırlıyoruz. Onlara yönelik etkinliklerimize devam edeceğiz. Bu programı Kültür Merkezi Müdürü Özlem Caner ile birlikte hazırladık. Ona da çok teşekkür ediyorum. Engelli çocuklarımızın iç dünyalarına girebilmek gerçekten çok zor. Bu tür etkinliklerde birlikte vakit geçiren çocuklarımızın yüreklerindeki mutluluk yüzlerine yansıyor. Onların yüzlerindeki sevinci görmek bizi mutlu ediyor. Onlara sahip çıkmak herkesin görevi olmalıdır" dedi.
Etkinlikte yapılan konuşmaların ardından palyaçolar eşliğinde şarkı ve şiirler okuyan engelli öğrenciler, palyaçolarla birlikte onunlar oynadı. Engelli öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerin sahnelendiği programda engelli çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı.