Bolu Belediyesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Belediyecilik çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Eskişehir'e teknik inceleme gezisi düzenleyen Bolu Belediyesi yetkililerinin, Eskişehir'i ve Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerini beğendiği bildirildi

Bolu Belediyesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti
Belediyecilik çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Eskişehir'e teknik inceleme gezisi düzenleyen Bolu Belediyesi yetkililerinin, Eskişehir'i ve Büyükşehir Belediyesinin örnek projelerini beğendiği bildirildi.
Belediyeden yapılan açıklamaya, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaşama geçirilen projeleri yerinde görmek isteyen belediyelere bir yenisi daha eklendi. Bolu Belediyesi, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu başkanlığında Eskişehir'e teknik inceleme gezisi düzenledi.
Porsuk Çayı'ndan parklara, Odunpazarı evlerinden üretim tesislerine birçok bölgeyi dolaşan konuk heyete Büyükşehir Belediyesinde Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Jale Nur Süllü tarafından brifing verildi. Konuklar, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.
Eskişehir gezisiyle ilgili açıklama yapan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, 'Büyükşehir Belediyesinin örnek çalışmalarını ve sosyal belediyecilik uygulamalarını çok beğendik. Eskişehir'deki güzel çalışmaları biz de Bolu'da uygulamak istiyoruz' dedi.