Ak Parti'den Engelli Öğrencilere Ziyaret

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve beraberindekiler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti'den Engelli Öğrencilere Ziyaret
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve beraberindekiler 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engelli öğrencileri ziyaret ederek çikolata ikram etti.
3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlayan Kazancı, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması nedeniyle engellilerimizi eğitim görmüş oldukları okullarda ziyaret edip onlarla beraber olmak istedik. Onların eğitim aldıkları şartları yerinde görmek, varsa eksikleri onları değerlendirip yapabileceklerimizi önümüzdeki süreçte yerine getirmektir. AK Parti döneminde engelli çocuklarımızın eğitilmesinde, onların okullarına gidip gelmesinde veya onların okullarında yatılı olarak kalmasında, engelli vatandaşlarımızın ailelerine bakım ücreti verilmesi, engellilere vermiş olduğumuz değeri göstermektedir. Onlar bize göre her şeyin en iyisine layıktır. Bizlerde onların bu imkanlardan daha fazla yararlanmaları için elimizden gelen gayreti hep beraber göstermemiz gerekiyor. Şahsım ve teşkilatım adına tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum" dedi.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı öğrencilerle tek tek ilgilenirken götürmüş olduğu çikolataları da kendi elleriyle öğrencilere dağıttı.